PROJEKTOVANJE

Projektovanje

U saradnji sa kompanijom CEEFOR, našim dugogodišnjim poslovnim partnerom, možemo vam ponuditi izradu elaborata o potencijalu sunčevog zračenja uz prikaz solarne elektrane u 3D modelu.
Open Gallery

Projektantska kuća od poverenja

Uštedite energiju i smanjite troškove uz rešenja kompanije CEEFOR

Upravo takvim iskustvom raspolažu CEEFOR-ovi stručnjaci u oblastima:

  • Izrada svih vrsta projekata, studija, elaborata, technical due diligence izveštaja, tehno-ekonomskih analiza energetskih postrojenja
  • Primena obnovljivih izvora energije i kogeneracionh postrojenja
  • Uvođenje hibridnih sistema kojim se paralelno povezuju objekat i potrošač u objektu sa solarnom elektranom i punjačem za elektromobile.
  • Tehnička podrška investitorima i bankama, kao i tehnička podrška za uspostavljanje i plasman namenskih kreditnih linije za EE/OIE.

Oslonite se na znanje i stručnost

CEEFOR pomaže klijentima iz brojnih i različitih industrija da unaprede svoje poslovanje bilo da ih angažuju kao pouzdanog konsultanta za oblast energetske efikasnosti (EE) i korišćenja obnovljivih izvora energije (OIE) ili kao neposrednog partnera zaduženog za izradu studija, projekata i projektne dokumentacije.

Uštedite energiju i smanjite troškove

Tamo gde vi vidite samo podatke, inženjerski tim CEEFOR-a vidi priliku za uštedu energije i smanjenje troškova, kao i emisije štetnih gasova. Od osnivanja ulagali su u svoje zaposlene koje danas odlikuje značajno iskustvo i vrhunske reference u oblasti razvoja projekata i primene  obnovljivih izvora energije u regionu Balkana.