VAŽAN JUBILEJ U 2023. GODINI

DUG PUT OD 1993. GODINE

Ponosni smo na 3 decenije poslovanja, na naše partnere, klijente, saradnike i zaposlene

Do sada smo izgradili i isporučili opremu za veliki broj solarnih elektrana na zemlji i na krovovima, ukupne instalisane snage preko 120 MW. Ipak, jedna solarna elektrana ima posebno mesto. Nju ćemo izgraditi na jednoj od kuća koje koristi NURDOR. To će biti naš poklon udruženju i njegovim korisnicima kako bismo im pomogli da umanje troškove.
01

Stručnost

U proteklih deset godina postepeno smo dopunjavali osnovnu delatnost zahvaljujući učešću u brojnim projektima izgradnje elektrana kao i u razvoju mreže punjača za elektromobile.
02

Bezbednost

Uvođenjem novih segmenata poslovanja na domaćem tržištu, naši inženjeri i instalateri imali su priliku da pohađaju specijalno pripremljenu obuku i da dobiju odgovarajuće sertifikate.
03

Pouzdanost

Možete se osloniti na naš tim jer ćete dobiti punu podršku u svim fazama vašeg projekta, od razvojne faze do pripreme dokumentacije za tehnički prijem i ishodovanja upotrebne dozvole

01 Projektovanje

Mi nismo projektanti. Ali znamo ko jeste. I kome možete poveriti zadatak izrade svih vrsta projekata, studija i elaborata neophodnih za izgradnju energetskih postrojenja, elektrana i kogeneracionh postrojenja. Zato ih toplo preporučujemo. CEEFOR Centar za energetsku efikasnost i održivi razvoj - projektantska kuća od poverenja.
  • CEEFOR je do sada projektovao preko 200 solarnih elektrana, 25 MW CHP postrojenja, a zaslužan je za projekte za ugradnju punjača u Srbiji
  • Kad je reč o primeni obnovljivih izvora energije, oslanjamo se na stručnjake projektanske kuće CEEFOR koji su napravili značajne projekata iz ove oblasti
  • Uvođenje hibridnih sistema kojim se paralelno povezuju objekat i potrošač u objektu sa solarnom elektranom i punjačem za elektromobile

Imate pitanje? Potrebna vam je okvirna procena?
Pošaljite nam poruku

U potrazi ste za sigurnom i ekološkom investicijom ili načinom za proizvodnju energije za sopstvenu potrošnju.  Naravno, pitanja o izvodljivosti i isplativosti nižu se i prepliću. Potrebni su vam precizni i sigurni odgovori.

Pošaljite nam kratak opis ideje, navedite što više konkretnih podataka do kojih ste došli i mi ćemo vam odgovoriti u kratkom roku.